ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

Promukla i slomljena, ali zadovoljna :)





Gotov je F.A.F. sajam, kasica je zadovoljna, a ja još više! Ovo je bilo nešto totalno novo za mene, pa ne moram ni spominjati kako sam se radovala kao malo dijete svom prvom štandu, izložbi, izlasku iz svog radnog kutka dnevne sobe. Dojmovi...neopisivo...toliko kreativnih ljudi, toliko svojstvenih ideja i prelijepih stvarčica koje njihove ruke stvaraju. Posebno mi je drago što sam upoznala puno novih ljudi, a to moram zahvaliti svojoj susjedi Željki, koja već kao poznata bolgerica i vlasnica Nasmijanog neba zna "sve prave ljude" :) Željka je, gotovo sam sigurna, jedina osoba u Hrvatskoj koja se bavi izradom veselih pinata uz famozni namještaj od kartona i kaširanog papira. (Upoznala sam tako Gogu i njen "Gogin kutak", njene sretne svinjice i preslatke anđele na svili.... pa onda Sandra Z., "...so chic!" i njen profi decoupage, kao i zamaskirani fimo, tako obrađen da je neprepoznatljivo divan. Konačno sam upoznala i Teu, blogmahericu zbog koje sam se i bacila u ove blogovode :) Upoznala sam još dosta ljudi, ali da ja ne bi samo pričala, tj. pisala, evo i malo fotki sa mog specijalno lošeg fotića :)

4 komentara:

  1. Ma druženje je najljepše od svega! Žao mi je što nisam mogla doći i pogledati sve divne radove, ali biti će još prilika valjda! :) Lijep pozdrav, Lilly

    OdgovoriIzbriši
  2. U ovakvom društvu bi često mogla ponavljati fest. Štand ti je bio baš originalan i nije bilo moguće samo proći pored njega :)) p.s. je li glas sada bolje? Lijep pozdrav, Sandra Z.

    OdgovoriIzbriši
  3. znaš kaj, ma sve je to super...... ali oni tvoji broševi ..... uuuuuuuuuf kako su dobri!

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme, kako si me opisala, ispadam kao neka jako važna osoba, hihihi!!!
    draga moja susjedo drago mi je biti tvoja susjeda, i na festu i u ulici :)

    OdgovoriIzbriši