srijeda, 6. travnja 2011.

da me ne zaboravite :)

nisam zaboravila blog...a ni prestala raditi nakit :) samo me malo zatrpao posao pa nemam puno vremena za svoje maštarije...ali nisam bila potpuno lijena...

neki dan mi je bilo žao baciti staklenu teglicu, pa sam složila vazu....trebalo malo špage i vrućeg ljepila...













sigurno ni vama nisu dragi ogromni nezgrapni "reklamni" rokovnici...a oni slatki u trgovinama su bome malo preskupi... pa sam kupila običnu bilježnicu A5 formata, obukla sam ju u meni najdraži materijal i stavila malo čipke...i eto super rokovnika :)


malo sam se bavila i kostimografijom :) iz škole moje prijateljice - teta profesorice Vesne, učenice su išle na natjecanje iz plesa, pa su htjele da im izradim maske...koje se u principu ne smiju vidjeti kao maske :) tu je obična grafo folija bila baza svega+malo cirkona+puno super ljepila+glitter ljepila+migrene od količine super ljepila :), ali su maske ispale odlično obzirom na moju kritičnost :)



a ono čemu sam se najviše posvetila je izrada 600 podmetača koji će biti svadbeni "giveaway" za goste, po 6 u paketiću.... Mladenci su se upoznali i zaljubili na plesu, pa je tako nekako nastala i priča podmetača...skoro četvrtina posla je gotova... a zasad to izgleda ovako... :)



4 komentara:

  1. Tebe zaboraviti? Ma daj! Bez brige :))
    Stvarno si bila vrijedna. Svaka čast na idejama. Podmetači su mi fenomenalni :))
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisi imala puno vremena?
    pa, sta bi bilo da jesi....savrseno si sve uradila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvrsni radovi, dobro ti ide. Podmetači su super-nemoj nam zaboraviti pokazati kad svi budu gotovi.

    OdgovoriIzbriši
  4. puno ti toga radiš, sve pohvale, i posao i sve ovo stigneš, pusa :) :)

    OdgovoriIzbriši